Na tele zavraždeného mladého Prešovčana bolo 20 bodnorezných rán

09.07.2007 Prešov

Prešov 9. júla (TASR) - Na tele v noci na dnes zavraždeného 21-ročného Prešovčana bolo 20 bodnorezných rán. Povedal to novinárom krajský policajný vyšetrovateľ po obhliadke miesta činu v jednom z bytov na Pavlovičovom ...
S prípadom pravdepodobne súvisí aj nález mŕtvoly 19-ročného mladíka pri bytovom dome v úplne inej časti mesta, na Karpatskej ulici na sídlisku Sekčov, ktorý polícii ohlásili po 3. h dnes ráno. V spomínanom obytnom bloku býval aj zavraždený. Polícia vyšetruje tento prípad ako prečin usmrtenia.
K motívu sa vyšetrovateľ bližšie ešte nevyjadril. Neobjasnený zostáva aj fakt, že k vražde mohlo dôjsť medzi prvou a druhou hodinou po polnoci, no nález mŕtvoly ohlásila polícii majiteľka bytu o 6.15 h. Pre políciu zostáva neznámym aj páchateľ, ktorý na zavraždeného zaútočil ostrým predmetom a spôsobil mu toľko rán.
Z okruhu podozrivých nie je vylúčená ani 37-ročná žena, u ktorej obaja dnes už mŕtvi mladí muži boli na návšteve. Vyšetrovateľ po jej viachodinovom výsluchu novinárom povedal, že jej účasť na vražde sa nedá ani vylúčiť, ani potvrdiť. Podľa neoficiálnych informácií všetci traja boli kolegovia z jedného pracoviska.
Krajská policajná hovorkyňa v Prešove Magdaléna Fečová informovala, že vyšetrovateľ ešte nevzniesol voči žiadnej konkrétnej osobe obvinenie, začal však trestné stíhanie vo veci pre obzvlášť závažný zločin vraždy.
 

Vyberte región

mark